MÖT VÅR STYRELSE

BWHG fokuserar på det lilla, det personliga och erbjuder pålitligt samarbete för aktörer som är redo att investera i vinnande partnerskap.
Vi siktar lika högt i alla våra satsningar och erbjuder skräddarsytt management som lyfter hotellens unika drag.

Personliga hotell kräver skräddarsytt och anpassat management. Vi är en driftspartner för framgångsrikt hotellägande som tar avstamp i hotellets unika potential. Vi brinner för och tror på ”Hotels for locals”. Med erfarenhet och kompetens från mångårigt hotellägande bygger vi långsiktiga koncept och arbetar alltså inte med färdiga paketlösningar eller låsta koncept. Istället identifierar vi marknadens behov just i det aktuella området och lägger upp varje satsning efter en egen profil.

Långsiktigt engagemang är en självklar grund i vårt managementarbete och vi strävar efter att vara en pålitlig, ansvarstagande partner – både vad gäller ekonomi och varumärkesutveckling. Följ oss på resan mot personlig, tillgänglig och högklassig hospitality i alla led.

JOHAN KUKACKA

STYRELSELEORDFÖRANDE

Johan är delägare och partner i Sleepingfox Hotel Group som driver 5 hotell och ytterligare ett under konstruktion.
Sleepingfox är en av delägarna i BWHG. 
Johan har en gedigen hotellbakgrund med över 35 års erfarenhet från flera större hotellkedjor, senast som CEO i Skandinavien för BWH Hotel Group.

JOAKIM CARLQVIST

STYRELSELEDAMOT

Joakim kommer ifrån en gedigen bakgrund inom fastighetsbranschen. 
Genom helägda Frea Capital AB driver Joakim sedan 2007 Best Western Vimmerby Stadshotell. Frea Capital AB har även ägarengagemang i Best Western Västervik Stadshotell och BWHG.

NINA ULVINEN

STYRELSELEDAMOT

Nina är idag VD på Best Western Malmö Arena Hotel. Nina har jobbat inom hotellnäringen i 25 år och har drivit eget hotell i Malmö under 19 år. Nu har hon gått tillbaka och jobbar inom familjekoncernen.

BIRGITTA AZIZSSON

STYRELSELEDAMOT

Birgitta är idag hotellchef för Best Western Svava Hotell i Uppsala som är ett BWHG-hotell.

Kommer senast ifrån Best Western Arlanda Hotellby och Best Western Plus Park Airport Hotel.

PATRIK MÖRKFORS

STYRELSELEDAMOT

Patrik driver hotell i Örebro och Värmland och är delägare i BWHG. 

Bakgrund som marknadsekonom.

VALBEREDNING

Birgitta Wikström
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.