Om oss

 

Best Western Hospitality Group är mer än ett managementbolag. Vi är en varumärkesorienterad driftspartner med tydlig profil och med lång kombinerad erfarenhet av att förvärva och utveckla hotell, samt drift av dessa. Vår ägarkrets och styrelse består av tjugo delägare, alla med bakgrund som VD eller ägare av ett eller fler hotell inom Best Western Hotels & Resorts.

Vår historik, tillsammans med affärsidén att BWHG uteslutande ska driva och äga Best Western-hotell i Sverige och Skandinavien, ger oss ett vässat fokus. En insikt om vad som krävs för att förvärva och utveckla hotellen i nya riktningar.

Vi är övertygade om att framgångsrikt management kräver långsiktiga och stabila samarbeten och BWHG bygger alltid sina projekt på unik kompetens. På så vis formar vi lokala, personliga hotell och koncept som klarar av att vara högpresterande och lönsamma även i det långa loppet. Allt detta är också vad som legat till grund för vårt framgångsrika arbete.

Vårt lokala fokus märks även på det sätt som vi lägger upp driften, helt utan centraliserad styrning. Vi på BWHG är nämligen helt övertygade om att välmående verksamheter kommer av närhet, småskalighet och engagemang.


Time for change...
Best Western Hotel Svava i Uppsala
Best Western Princess Hotel i Norrköping
Vi är delägare i CIC Hospitality med över 15 hotell i Skandinavien
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.